dnf tax & legal

Een solide team specialisten, uw raadgevers voor doorgedreven fiscaal en juridisch advies

Tax & legal

Ons team van specialisten staat steeds klaar om uw onderneming met doorgedreven fiscaal en juridisch advies te begeleiden.

U zoekt een partner die up-to-date is met de nieuwste complexe wetgeving, creatief meedenkt en meteen implementeerbaar advies verleent op maat van uw bedrijf? De experten van dnf tax & legal zijn uw geknipte raadgevers!

Gespecialiseerd fiscaal en juridisch advies

De focus van dnf tax & legal ligt op adviesverlening op het gebied van fiscaal- en vennootschapsrecht. Ons multidisciplinair team van juristen en economisten volgt nauwgezet de complexe wetgeving en evoluties in de rechtspraak op. Onze ruime ervaring in nationale en internationale advieskantoren zetten wij voor u in, op maat van uw onderneming. Wij verlenen advies aan starters, kmo’s, vzw’s en grote multinationale ondernemingen. Indien nodig, zullen wij ook beroep doen op ons netwerk van externe specialisten op andere gebieden.

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met heel wat fiscale verplichtingen. Ons ervaren dnf tax & legal team staat voor u klaar met gespecialiseerd advies en bijstand inzake vennootschapsbelasting, btw en personenbelasting. Wij ondersteunen u bij de organisatie en optimalisatie van uw fiscale zaken. Zo kunnen wij u helpen optimaal te genieten van de bestaande gunstmaatregelen inzake onder andere R&D (aftrek voor innovatie-inkomsten, vrijstelling doorstorting bedrijfsvoorheffing, investeringsaftrek, …) of personenbelasting (fiscaal gunstregime inzake auteursrechten, uitwerken fiscaal gunstige bonussystemen, …). Eveneens adviseren wij u bij alle investeringen, reorganisaties of overnames die u doet (financiering, gunstmaatregelen, due diligence, …).

Daarnaast helpen wij u bij al uw contacten met de belastingadministratie (fiscale controles, opmaak bezwaarschriften, assistentie bij rulings, …).

Het dnf tax & legal team ondersteunt u ook bij al uw vragen inzake vennootschapsrecht en zal u in de komende jaren assisteren bij de implementatie van het hervormde vennootschapsrecht.

kmo portefeuille