dnf pensionfunds

Gespecialiseerde financiële vertrouwenspersoon voor het pensioenfonds

Accountancy, tax & finance op maat van pensioenfondsen

dnf pensionfunds is dé referentie in België voor boekhoudkundige, administratieve, fiscale en financiële aangelegenheden van pensioenfondsen. Onze klanten zijn zelfstandige, multi-werkgever, sectorale en pan-europese pensioenfondsen.

Als professioneel advieskantoor zijn wij uw vertrouwenspersoon. Wij leveren maatwerk en voeren onze opdrachten proactief uit. Het belang van uw bedrijf staat daarbij altijd voorop. Bij dnf pensionfunds heeft u een vaste contactpersoon die vlot bereikbaar is. Bovendien werken we met digitale tools die optimaal afgestemd zijn op uw organisatie.

Partnership op lange termijn

Wij baseren onze begeleiding op actuele financiële en fiscale inzichten en combineren dit met een grondige kennis van uw sector. Wij zijn intensief aanwezig in uw branche en hebben experten in huis met diepgaande kennis over de pensioenregelgeving. Zij werken compliant met uw interne standaarden en procedures.

Wij beschouwen onze relatie met u als een partnership op lange termijn. Zo kunnen we uw onderneming gefundeerd en met visie van nabij opvolgen. Your company, our concern. U kan ondernemen zonder zorgen.

Onze dienstverlening

Wij bieden algemene boekhoudkundige en fiscale support aan pensioenfondsen. Daarnaast kan u beroep doen op onze sectorspecifieke begeleiding zoals:

  • Opstellen en indienen van rapporten aan NBB en FSMA
  • Opstellen verzekeringstaks op gestorte bijdragen

kmo portefeuille