dnf tax & legal


De accountancy sector evolueert in een razendsnel tempo naar een proactieve en gedigitaliseerde dienstverlenende sector. Bij dnf leggen we dan ook reeds enkele jaren de focus op de digitalisering en automatisering van het accountancy werk en concentreren we ons op een diepgaande specialisering. Zo kunnen we onze klanten een echte meerwaarde bieden binnen verschillende vakgebieden.

Met deze evolutie in gedachten en om onze klanten nog beter bij te staan bij tal van fiscale en juridische zaken, hebben we bij de start van het nieuwe jaar een aparte entiteit opgericht, namelijk dnf tax & legal.

Vanuit deze nieuwe entiteit concentreren wij ons op het ondersteunen van startups, kmo’s en multinationals op het vlak van vennootschapsbelasting, btw, vennootschapsrecht, etc. Hoewel wij eveneens de bestuurders van deze vennootschappen en zelfstandige ondernemers begeleiden bij het optimaliseren van hun (persoonlijke) fiscale situatie.
 

What about the job?

Als junior tax consultant krijg je binnen dnf tax & legal alle kansen om je te ontwikkelen tot de adviseur van de toekomst!

Je staat samen met je team ondernemingen bij met proactieve advisering omtrent hun fiscale en juridische positie, werkt mee aan het sluiten van akkoorden over specifieke transacties met de rulingcommissie, etc. Verder zal je ondernemingen assisteren met het compliance werk (aangifte in de vennootschaps- en/of personenbelasting, btw-aangiften, indiening van transfer pricing documentatie, opmaak juridische stukken, etc.). Bovendien zal je onmiddellijk betrokken worden bij de besprekingen met klanten.

Daarnaast zal je de eerste jaren ook betrokken worden bij de boekhoudkundige begeleiding van een aantal klanten. Wij zijn immers overtuigd dat een proactieve fiscale advisering enkel mogelijk is indien je voldoende inzicht hebt in de cijfers van een onderneming en dat leer je nog altijd het beste aan de hand van praktijkervaring.

Evenwel verwachten we vooral van jou dat jij, samen met het hele tax & legal team, openstaat om continu te blijven investeren in je eigen ontwikkeling, alsook in de verdere groei van ons kantoor.
 

What about you?

 • Een accountant met een bijzondere interesse voor fiscaliteit of een fiscalist met een oog voor cijfers;
 • Je hebt een opleiding bachelor accountancy & fiscaliteit of een master rechten, TEW of handelswetenschappen;
 • Een bijkomende fiscale opleiding of de interesse om een bijkomend diploma in fiscaliteit te behalen, is een pluspunt;
 • Je hebt bij voorkeur (1 tot 2 jaar) ervaring in de sector (Big Four of accountancy kantoor);
 • Je werkt graag in team, maar kan ook perfect zelfstandig werken en neemt met plezier initiatief;
 • Communicatie en out-of-the-box thinking zijn enkele van jouw sterkte punten;
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en je hebt een goede kennis van Engels.


What about the offer?

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur;
 • Een enthousiast en geëngageerd team van collega’s die je persoonlijk begeleiden in diverse vakgebieden;
 • Een uitdagende werkomgeving met de focus op digitalisering, automatisering en specialisatie;
 • Flexibiliteit in je uurrooster met het oog op een gezonde work/life-balance (mogelijkheid om vanuit verschillende kantoren in Vlaanderen te werken, alsook mogelijkheid tot thuiswerk);
 • Een competitief salarispakket met extralegale voordelen;
 • De mogelijkheid om tal van interne en externe opleidingen te volgen, alsook om een bijkomend diploma fiscaliteit en/of IAB- titel te behalen;
 • Aandacht voor leuke teamactiviteiten, voldoende sport en het welzijn van het volledige team.

Interesse om het dnf tax & legal team te vervoegen?
Bezorg jouw CV en motivatiebrief aan yelena@dnf.be